Wat te doen bij slecht weer aan de kust?

Je hebt er wekenlang naar uitgekeken. Jouw vakantie aan zee wordt onvergetelijk! Zon, zee en zand, wat heeft een mens nog meer nodig?

Van zee en zand ben je altijd zeker als je op vakantie gaat aan de kust. Die zon, dat draait soms wat anders uit. Het blijft dan ook de Belgische kust 😉

Indoor activiteiten Middelkerke

Gelukkig heb je in Middelkerke genoeg activiteiten die je binnen kan doen. Dingen die je misschien niet eens zou doen of ontdekken als de zon elke dag scheen.

De Kegel X-treme

De Kegel X-treme biedt heel wat leuke attracties aan zoals:

  • Bowling
  • Indoor minigolf
  • Formule E-karting
  • Laser shooting
  • House of Riddles
  • Dinopark
  • Citygame Operation Freddy

Meer info op de website van De Kegel X-treme >

Topfit

binnenspeeltuin-topfit-middelkerke0Ga skiën, snowboarden, squashen en nog veel meer bij Indoor Skicenter Topfit! Ook ideaal voor de kids want er is een leuke binnenspeeltuin!

Volwassenen drinken gezellig wat, terwijl de kids leuk spelen. Ook die regendag creëert leuke momenten 🙂

Meer info op de website van Topfit >

Zwembad Middelkerke

Ruil het zoutwater een dagje in voor chloorwater. Het zwembad van Middelkerke biedt je een leuke namiddag, met z’n waterglijbaan en peuterbadje.

Ontdek de openingsuren hier >

De dronkenput

De Dronkenput kreeg zijn ietwat grappige naam doordat de bezoeker zich steeds evenwijdig wil houden met de talrijke schuine pijlers (12°) in de grote ruimte en de waterspiegel die uiteraard vlak blijft, waardoor men een gevoel van evenwichtsverlies krijgt.

Klink als een leuke ervaring! Meer info >

Dienst toerisme

Ongetwijfeld zijn ze er nog superleuke indoor activiteiten. Ga daarom zeker eens langs bij de dienst toerisme van Middelkerke!

Scroll naar boven