Winter aan zee

Winter aan zee betekent: een frisse neus ophalen, genieten van cultuur & natuur en heerlijk proeven van de lokale gastronomie. Klinkt niet slecht!

Winter aan zee in Middelkerke

Zalig genieten, de winterblues vergeten, de golven zien opspatten met een niet te temmen energie. Om je dan ’s avonds culinair te laten verwennen in een van de knusse restaurantjes vlakbij. En dat glaasje meer, dat kan ook wel, de wagen blijft dan ook netjes aan de kant, om dan op het gezellige appartementje enkele meters verder op de dijk te genieten van een zalige nachtrust.

Benieuwd?  Bekijk dan even de foto’s van het appartement in Middelkerke om je te overtuigen.

winter aan zee in middelkerke

Voordelen van je winter aan zee door te brengen:

Frisse neus

Duffel je goed in en maak een gezellige wandeling. De wind die schuurt langs je gezicht geeft je een goed gevoel. Een gevoel dat je leeft!

Daarna stap je binnen in een lekker verwarmde tea-room of gezellig restaurantje. Je handen, voeten, gezicht beginnen te gloeien en je komt tot rust.

Cultuur & natuur

Middelkerke is aantrekkelijk in elk seizoen. In de zomer vind je er een geanimeerde, gezinsvriendelijke sfeer. In de winter is de zee extra mooi en heb je het strand vaak helemaal voor jou alleen. Voor die lange wandelingen, met de oneindigheid van de zee op de achtergrond.

Heb je kinderen mee? Dan kan je ook leuke indoor activiteiten doen!

Lokale gastronomie

Stap eens binnen in een restaurant dat je niet kende en laat je verrassen door de smaken. Sowieso is alles al gezelliger in de winter, omdat je je kan verwarmen. Maar doordat het ’s avonds snel donker is, brengen kaarsjes extra gezelligheid!

In Middelkerke heb je een ruime keuze aan tea-rooms, brasseries en restaurants. De openingsuren kunnen wel verschillen met de zomer. Dus best eens op voorhand checken!

 

Scroll naar boven